otohaber_logo
Haberler
2011 Volkswagen Tiguan Hazır + GALERİ!
Volkswagen’in güncel model yelpazesinde en eski yüzlü iki modelden biri olarak kalan Tiguan, yapılan 2011 makyajıyla birlikte kavuştuğu yüzü sayesinde lüks ağabeyi Touareg’i hatırlatan daha prestijli görünüme büründü.
2011 Volkswagen Tiguan Hazır + GALERİ!



Aslında bu vaktinden önce ortaya çıkan bir yenilik. Zira Volkswagen, kompakt SUV temsilcisi Tiguan'ın makyajlı yüzünü Cenevre Otomobil Fuarı'na kadar saklı tutmak istiyordu. Ancak güncel modele olan talebin fazlalığı yüzünden tükenmek üzere olan stoklar, aracın makyajlı yüzünün vaktinden önce tanıtılarak, Almanya'daki ön satışların başlamasına neden oldu. Makyajla birlikte ağabey Touareg'i hatırlatan bir yüze kavuşan Tiguan, LED gündüz aydınlatmasının entegre edildiği farları ve yeni ön ızgarasıyla birlikte daha prestijli ve güçlü bir ifade taşıyor. Arka bölümde stoplar yeni Volkswagen tarzına uygun hale getirilirken, eklenen renk ve jant seçenekleri yenilik hissini arttıran detaylar. Ergonomisi ve kalitesiyle kendini ispat eden iç mekanda, artık gösterge tablosunda renkli bir bilgi ekranına yer verilirken, anahtarsız çalıştırma sistemi de yenilikler arasında yer alıyor. Yeni elektronik yardımcı sistemlerin eklenmesiyle aktif güvenlik seviyesi de arttırılırken, aracın Almanya'daki 24.175 Euro'luk başlangıç fiyatında bir değişiklik yapılmamış.

Yeni Volkswagen Tiguan için tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.