otohaber_logo
Haberler
2012 Model Alfa Romeo MiTo Geldi
İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun küçük sınıf modeli MiTo’nun 6 kademeli çift debriyajlı TCT otomatik şanzımanlı versiyonunun yeni serileri, 21.950 Euro’dan başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
2012 Model Alfa Romeo MiTo Geldi
Küçük sınıfın en özgün ve sportif üyeleri arasında yer alan Alfa Romeo MiTo'nun 2012 model yılı için yeniliklerin yapıldığı yeni seri modelleri 1.4 lt 135 HP benzinli motor ve 6 kademeli TCT otomatik şanzımanla bayilerdeki yerini aldı. Şehiriçi kullanımı için yeterli donanıma sahip City ve zengin donanım paketi Sportivo ile ithal edilen Alfa Romeo Mito 1.4 135 HP TCT'nin standart donanımları arasında
7 havayastığı, ABS, ESP, Hillholder, Q2 elektronik kilitli diferansiyel, D.N.A sürüş sistemi, Start-Stop Sistemi, MP3 çalarlı ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi, krom çerçeveli farlar, krom egzoz çıkışı, krom dış detaylar, alaşım jantlar yer alıyor. Bunlara ek olarak, City donanım paketinde manuel klima ve Matrix ekranlı göstergeler gibi ekipmanlar sunuluyor. Sportivo paketinde ise başta spor koltuklara ek olarak, çift bölgeli otomatik klima, alüminyum kapı eşik çıtası, 17 inçlik Sport hafif alaşımlı jantlar, ön sis farları, arka spoyler, sportif tampon, beyaz aydınlatmalı göstergeler ve hız sabitleyici standart olarak yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.