otohaber_logo
Haberler
2020 SONUÇLARI
2020 SONUÇLARI

BİRİNCİ TASARIMLAR

YAREN EZGİ MALKOÇ (Dış tasarım) 2000 yılında İzmir'de doğdu. İlkokul ve ortaokulu İzmir'de bitirdi. 2019 senesinde Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Aynı sene Eskişehir Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü kazandı ve ikinci sınıf olarak öğrenimime devam ediyor. Yaren Ezgi Malkoç tasarıma olan ilgisini şöyle anlatıyor: "7-8 yaşlarında kendi kendime yapmaya başladığım ufak tefek craft projeleriyle başladı. İlerleyen yıllarda arabalara olan merakım da arttı. Ürün tasarımı ve araba tasarımına olan bu tutkumu daha da ilerletmek, bunu akademik bir boyuta taşımak adına endüstriyel tasarım okumaya karar verdim. Amacım, bu alanda kendimi en iyi şekilde geliştirip iyi bir tasarımcı olmak."

ERHAN ÇARLIK (İç Tasarım) 1999 yılında Siirt'in Şirvan ilçesinde doğdu. 2018 yılında Siirt Takasbank Güzel Sanatlar lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tekstil ve moda tasarım bölümünü kazandı ve hala eğitim hayatına devam etmektedir. Amatör olarak endüstriyel ürün tasarımı yapmaktadır.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.