otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Renault Grand Scenic 1.5 dCi
Sınıfının uzmanlarından kabul edilen Renault Scenic, üçüncü nesliyle ülkemiz yollarında boy göstermeye başladı. Modern tasarımı altında alışılmış ekonomik motorlar sunan Grand Scenic, fonksiyonelliğiyle de göz dolduruyor.
Test: Renault Grand Scenic 1.5 dCi



Otohaber yorumu

Geniş bir iç mekana ihtiyaç duyanlar için en mantıklı otomobil sınıfı olan MPV'ler arasındaki Renault Grand Scenic, yeni yüzüyle daha sempatik. Airbus A 300-600ST modelini andıran bir profile sahip Scenic, fonksiyonellik konusunda tıpkı Airbus gibi sınıfının en yeteneklilerinden. Örneğin uzun ve geniş bir yükleme yapmak istediğinizde bagaj kapağını kaldırıp koltukları yatırmanız yeterli. 2063 litreye ulaşan yükleme alanı Grand Scenic'i bir kargo uçağına daha da yaklaştırıyor.


Artılar

Malzeme ve işçilik kalitesi, görüş açıları, yakıt tüketimi, yol tutuş, bagaj.

Eksiler

Opsiyonlarla artan fiyat, performans, alışkanlık gerektiren göstergeler.


Baz donanım

ABS, AFU, ESP+CSV+ASR, ön, yan ve perde havayastıkları, elektronik park freni, ani frenlerde otomatik yanan dörtlü flaşörler, immobiliser, manuel klima, anahtarsız giriş ve çalıştırma, otomatik yanan farlar, Türkçe bilgi ekranı, park sensörü, refakatçi aydınlatma, direksiyondan kumandalı Radyo-CD-MP3 çalar, taşınabilir MP3 çalar bağlantısı, elektrikli camlar, ikinci sıra camlarda güneşlik, renkli camlar, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, birbirinden bağımsız katlanır ve kaydırılabilir ikinci sıra koltuklar, bej döşeme, sis farları, 205/60 R16 lastikler.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.