otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Dacia Logan MCV 1.5 dCi
Station karoseri altında MPV fonksiyonelliği ve 7 kişilik oturma kapasitesi sunan makyajlı Dacia Logan MCV 1.5 dCi, kısa bir süre önce 30.000 km’lik uzun dönem testimize katıldı.
Test: Dacia Logan MCV 1.5 dCi


Otohaber yorumu

Dacia Logan MCV, 30.000 km boyunca otohaber TMP uzun dönem test aracı olarak konuğumuz olacak. Ülkemizdeki station karosere en kolay ulaşma imkanı sunan otomobil, fiyat etiketiyle de çekici. Logan MCV, 7 kişilik binek versiyonuyla da MPV sınıfının geniş kullanım özelliklerini sağlamayı başarıyor. Ferah iç mekanında 7 yetişkinin rahat bir şekilde yol almasını mümkün kılan Logan MCV'de 2 dizel ve 1 benzinli motor seçeneği bulunması tüketicilerin ihtiyaçlarına göre seçim yapmasını sağlıyor.

Artılar

Geniş iç mekan, esnek bagaj hacmi, makul baz fiyat, ekonomik dizel motor.


Eksiler

Malzeme ve işçilik kalitesi, ses yalıtımı, opsiyonlarla artan fiyat etiketi.

Baz donanım

Sürücü havayastığı, immobilizer, far açık ikazı, Isofix, hidrolik direksiyon, merkezi kilit, renkli camlar, arka çamurluklar üzerinde bardaklıklar, ön ve
arka orta konsol üzerinde bardaklıklar, aynalı yolcu güneşliği, portatif küllük, bagaj aydınlatması, ikinci sırada 1/3-2/3 katlanan, üçüncü sırada 1/2 katlanan koltuklar, metal görünümlü ön konsol, gövde rengi tamponlar, 15 inçlik çelik jantlar ve jant kapakları.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.