otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Infiniti EX37 GT
Coupe formunda SUV üretmek bence şahane bir fikir. Alışıldık SUV’ların hantal görüntüsü yerine EX37’nin zarif tasarımı onu oldukça çekici bir araç yapıyor.
Test: Infiniti EX37 GT


Baz donanım


ABS, EBD, ESP, ön, arka ve yan havayastıkları, AFS'li xenon farlar, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, çift bölgeli otomatik klima, ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, cruise control, geri görüş kameralı park sensörü, Bluetooth, 7 kademeli otomatik şanzıman, elektrikli katlanan arka koltuklar, deri koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu, yağmur ve far sensörleri, Aux girişli Radyo-CD-MP3 çalar, 7 inçlik renkli monitör, kendini yenileyen karoser boyası, 18 inçlik jantlar.

Artılar

Aktarma, donanım, performans, motor ve şanzıman, tasarım.

Eksiler

Arka koltuklara iniş-biniş, görüş açıları, yakıt tüketimi, bagaj hacmi.

Otohaber yorumu

Infiniti'nin SUV'ları tasarımlarıyla gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Dizel motorlarının şimdilik olmaması ülkemiz için bir dezavantaj. Ancak yine de sundukları performans Infiniti'ye olan sevgiyi arttırıyor. EX37 ile FX37 arasında 200 mm'lik bir uzunluk ve 80 mm'lik bir dingil mesafesi farkı var. Performans olarak daha hafif olduğu için EX37'nin biraz daha atak olduğunu söyleyebiliriz. Aynı donanımdaki iki araç arasındaki fiyat farkı 5.000 Euro. Bu durumda geriye bir tek FX37'nin iri tasarımını mı yoksa EX37'nin daha kibar tasarımını mı tercih etmeniz kalıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.