otohaber_logo
Haberler
Abdi İbrahim'in tercihi Fiat Linea oldu
Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve ülkemizde satışa sunulduğu günden bu yana başarılı satış adetlerine imza atan Fiat Linea, Abdi İbrahim İlaç Sanayi’nin yine tercihi oldu.
Abdi İbrahim'in tercihi Fiat Linea oldu
Tofaş çatısı altındaki Fiat Türkiye, hem perakende hem de filo satış bağlantılarıyla pazarın etkin markası olmaya devam ediyor. Abdi İbrahim İlaç Sanayi'de bir kez daha Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen global yerli modeli Fiat Linea'da karar kılarak, araç filosunu güçlendirdi. Türk otomotiv tarihinde tek seferde son zamanların en büyük filo satışına imza atan Fiat Türkiye, 2078 adet Emotion donanımlı Fiat Linea'yı Abdi İbrahim'e teslim etmeye hazırlanıyor. Tofaş ailesi tarafından gerçekleştirilen en yüksek adetli filo satışına ait 400 adetlik ilk partinin teslimi ise Aralık ayı içinde tamamlanacak.

Fiat Marka Direktörü Okan Baş konuyla ilgili olarak " Ocak-Kasım aralığında 13 bin adete yakın satış başarısına ulaşan ve kompakt sedan sınıfında başarısını ispat eden Fiat Linea ile her geçen gün pazardaki etkinliğimizi arttırıyoruz. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en önemli ilaç sektörü firmalarından biri olan ve Tofaş gibi ülkemizde üretim yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan Abdi İbrahim'e "Made in Turkey" damgalı Fiat Linea'yı bir kez daha tercih ettikleri için içten teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.