otohaber_logo
Haberler
ADAC güvencesi artık Türkiye'de
Genel Alman Otomobil Kulubü ADAC, kurulduğu 1903 yılından beri edindiği tecrübeleri ülkemizde de sunmak üzere yeniden yapılandı.
ADAC güvencesi artık Türkiye'de


Kişisel asistan hizmeti veren ADAC, araç yardım hizmetleri, medikal hizmetler, yurtdışı seyahat hizmetleri, konut yardım hizmetleri, bilgi ve organizasyon servisi gibi geniş bir ürün yelpazesini tek bir kart ile sunuyor. Bu hizmetlerden sınırsız olarak yararlanmaya imkan sağlayan ADAC Card için yıllık tek bir ücret tarifesi belirlenmiş. 112 TL karşılığında kart sahibinin aracı ve kart sahibiyle birlikte araçta yol alanlarda yol güvencesinden yararlanabiliyorlar. Ülkemizin 81 ilindeki 6000'nin üzerindeki tedarikçi firma ile çalışan ADAC, merkez ofisinden 444 23 22 numaralı telefondan, 7/24 hizmet veriyor. Üstelik ADAC Card sahibi olunduğunda 39 ülkede bu kartın sağladığı avantajlardan yararlanılıyor. ADAC ülkemizde 1993 yılında beri IKS şirketinin asistans hizmetleri bölümünü satın alarak Almanya dışındaki ilk kardeş şirketini kurmuştu. Şimdi ise ADAC hizmet yelpazesini ülkemizde daha fazla genişleterek yer almaya karar verdiği açıklandı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.