otohaber_logo
Haberler
Ağır İşçi
Özellikle Kuzey Amerika’da dünyayı çeken pick-up’lar ailesinin önemli bir ferdi olan F ailesinin güçlü ferdi F450 2015’e hazır.
Ağır İşçi

Pek çoğumuza göre oldukça heybetli, büyük ve kaba olan pick-up'lara Amerikalıların ilgisini biliyoruz. Gerektiğinde evlerini bile bu pick-up'larla çeken Amerikalıların gözbebeklerinden biri olan Ford Super Duty, yaklaşık 1085 Nm'lik torkunu borçlu olduğu 6.7 lt'lik turbo dizel motoruyla 400 HP güç üretiyor. Kağıt üzerinde daha yüksek rakamlar görmüş olmak 1085 Nm'lik torkun inanılmaz "çekim" gücünü yadsımayı asla gerektirmez. Ford mühendisleri bu canavarın daha az tüketim ve daha fazla güç dengesine ulaşması için egzoz gazını sonuna kadar verimliliğe dönüştüren ve egzoz frenini güçlendiren bir sistem uygulamış. Sistem ön konsoldan kumanda edilebiliyor. 19.5 inçlik devasa lastikleriyle göz dolduran bu ağır işçide tork konvertörlü 6 kademeli bir otomatik şanzıman bulunuyor. Ford Super Duty modellerine bir de King Ranch versiyonu eklenecek. İç mekanında daha şık malzemelerin kullanılacağı açıklanan King Ranch iç mekanda ağırlıkla deri malzemelerin olacağı da açıklanan bilgiler arasında.





Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.