otohaber_logo
Haberler
Araç ekipmanı fuarı yapılacak
Araç ve araç üstü ekipman üreticilerine yönelik ilk fuar bu yıl ARÜSDER’11 adıyla Mayıs ayında İstanbul’da düzenleniyor.
Araç ekipmanı fuarı yapılacak
Araç üstü ekipman üreten firmaların bir araya gelerek sadece kendi ürünlerini sergileyeceği bir fuar olmamasından yola çıkan Araç, Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER) harekete geçti. ARÜSDER ve CNR Fuarcılık tarafından organize edilen sektörün ilk fuarı 5-8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek. Yeşilköy'de bulunan CNR Expo'da düzenlenecek fuarla; araç üstü ekipman üreten firmalar ve ağır ticari araç markaları bir araya gelecek. Sektörün bütün bileşenleriyle temsil edileceği fuar, her yıl aynı çatı altında toplanacak ve bir anlamda sektörün gövde gösterisi olacak.

20 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek fuarda, Türkiye'nin lider ağır ticari araç, üstyapı donanım ve ekipman üretici firmaları ile çok sayıda tedarikçi firma yer alacak. Yurtiçi ve yurtdışından profesyonel alıcıları, kamu ve özel kurum yetkililerini katılımcı firmalarla buluşturmayı hedefleyen fuarda; kamyon, itfaiye, vidanjör, can kurtaran, çöp aracı, römork, damper, tanker, transmikser, vinç, silobas ve daha bir çok araç ve ekipman sergilenecek.

Sektörün, sadece araç ve araç üstü ekipmanların sergilendiği bir fuarda buluşma özlemini hatırlatan ARÜSDER Başkanı Burhan Fırat, farklı konu başlıkları altında düzenlenen fuarlarda ziyaretçi profilinin ve ilginin üstyapı sektörünün hak ettiği düzeyde olmadığını belirterek, ARÜSDER'11 Fuarı'nın sektörü tüm bileşenleriyle tam olarak temsil edecek güçlü bir fuar olacağının altını çizdi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.