otohaber_logo
Haberler
Audi Q7 İkinci Makyajını Gördü
2015'te üretimine başlanan ikinci nesil Audi Q7, 2020'de ilk makyajını görmesinin ardından yeniden elden geçirildi.
Audi Q7 İkinci Makyajını Gördü

İkinci nesil Audi Q7, 2015’te yollara çıkmasının ardından 2020’de bir makyaj görmüştü. İkinci kez makyajlanan Q7 modelinin tasarımında küçük değişimler yapıldı ve bu araç pek çok teknolojik yenilik eklendi.

Audi Q7 Daha Sportif Oldu

Makyajla birlikte Q7’de yeni bir ızgara yer alıyor ve LED aydınlatmaya alternatif olarak HD matrix LED lazer far seçeneği de var. Q7’de OLED özellikli stop lambası seçeneği de yer alıyor. Ön ve arka tamponu yenilenen Q7’nin difüzörü ile çift egzoz çıkışının da tasarımı değişti. Bu araca mavi, kırmızı ve altın renk tonu seçenekleri eklendi. Yeni tasarımlı renk alternatifleri de sportif bir görünüm sunmak isteyen Q7’nin seçenekleri arasında bulunuyor.

İç Mekan Güncellendi

İç mekanda tasarımında önemli bir değişim yapılmayan Q7’nin multimedya sistemi güncellendi. Audi Spotify ile Amazon Music gibi popüler uygulamaları da tercih edebilecek ve sistem, uzaktan güncelleme yapabilecek.  

Güncel Motorlar Görev Yapmaya Devam Ediyor

Benzinli motora sahip 340 HP gücündeki Q7 55 TFSI versiyonu makyajla birlikte yer almaya devam ediyor. Q7’nin dizel seçeneklerinde bir değişim olmadı ve 231 HP gücündeki Q7 45 TDI ile 286 HP’lik Q7 50 TDI motorlar güncelliğini koruyor. Audi SQ7 TFSI seçeneği 507 HP gücünde ve diğer Q7’ler gibi 8 ileri tiptronik şanzımana ve quattro aktarmaya sahip. Ayrıca elektronik kontrollü havalı süspansiyon sistemi Q7’de standart olarak yer alırken 4 tekerlekten yönlendirmeli direksiyon özelliği de sunuluyor.

Audi Q7 Yeni Teknolojilerle Buluştu

Makyajlı Audi Q7’de yeni ultrasonik sensörler, radarlar ve 360 derece açılı kameralar yer alıyor. Bu sayede Audi sanal kokpit özelliği diğer yol kullanıcılarını da görüntülüyor. Başta otomatik park olmak üzere yeni nesil güvenlik ve sürüş konfor sistemleri de Q7'de görev yapıyor.


1 / 7

Audi Q7

Audi Q7

2 / 7

Audi Q7

Audi Q7

3 / 7

Audi Q7

Audi Q7

4 / 7

5 / 7

Audi Q7

Audi Q7

6 / 7

Audi SQ7

Audi SQ7

7 / 7

Audi SQ7

Audi SQ7

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.