otohaber_logo
Haberler
Aygaz Dönüşümcü Kulübü Kazandırıyor
Aygaz Dönüşümcü Kulübü Kazandırıyor
Aygaz Dönüşümcü Kulübü, yetkili otogaz dönüşüm merkezlerinin Aygaz şemsiyesi altında toplanacağı, mevcut gelirlerine ek olarak maddi kazanç elde edebileceği, hem birbirleriyle, hem de Aygaz'la düzenli iletişim içinde olacakları Türkiye'nin ilk ve tek dönüşümcü kulübüdür.


Aygaz Dönüşümcü Kulübü Ne Avantajlar Sunuyor?

Aygaz Dönüşümcü Kulübü'ne üye olduktan sonra, aracına otogaz dönüşümü veya otogaz bakımı yaptığınız müşterileriniz Parolu kartları ile Aygaz'dan otogaz aldıkça, siz de paropuan kazanacaksınız. Kazandığınız paropuanlar, size gönderdiğimiz Aygaz Dönüşümcü Kulübü kartınıza yüklenecek ve bu puanları tüm Paro işyerlerinde harcayabileceksiniz.

Ayrıca Aygaz'ın kulüp üyelerine dönem dönem çeşitli sürprizleri olacak. Örneğin, bir sabah posta kutunuzda şehrinizde gösterime giren yeni bir sinema filmine davetiye, hafta sonu oynanacak popüler bir futbol maçına bilet ya da Arçelik bayilerinde geçerli %10 indirim kuponu bulabilirsiniz. Zarfın üzerinde Aygaz Dönüşümcü Kulübü logosu varsa bilin ki bu size Aygaz'ın küçük bir hediyesi. Tabii ki bu sürprizler sadece kulüp üyelerine yapılacak.

Aygaz Dönüşümcü Kulübüyle İlgili Tüm Bilgiler İçin Lütfen Tıklayınız...


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.