otohaber_logo
Haberler
Başarılı pikap, ‘Cross’ seçeneğine kavuşuyor
İlk kez 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan pikap, bu sefer yeni versiyonu ile karşımızda. Bahsettiğimiz model, Mitsubishi L200’ün ikizi olarak nitelenen Fiat Fullback.
Başarılı pikap, ‘Cross’ seçeneğine kavuşuyor

Fullback, daha stil sahibi versiyonu Fullback Cross ile farklı arayışlar içinde olacak. Dış tasarımda birçok siyah detay göze çarpıyor. Mat siyah dilimleri bulunan ön ızgara, siyah yan basamaklar, siyah yükleme alanı ve aracı çevreleyen siyah koruma barları yeni bir versiyon ile karşılaştığımızın göstergesi adeta.

Fullback Cross, sadece çift kabin karoser tipinde üretilecek. Yine tek tip motor ile gelecek olan modelin kaputunun altında 178 HP güç, 430 Nm tork üreten 2,4 lt'lik turbo dizel motor bulunacak. Bu motor, 6 ileri manuel veya 5 ileri vitesli otomatik şanzıman ile kombine edilebilecek.

Aracın içinde, dört tekerlekten çekiş sistemini elektronik olarak kontrol etmeye ve dört farklı seçenekten birisini tercih etmeye yarayan kumanda düğmesi yer alıyor.

Fullback Cross, zengin donanımıyla da ilgi çekecek gibi görünüyor. ABS, EBD, TSA (Treyler denge kontrolü), LDW(şerit takip asistanı), 7 adet hava yastığı gibi güvenlik donanımlarının yanında hız sabitleyici, bi-xenon farlar, LED gündüz farları, deri koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar, 6 yöne ayarlanabilen elektrikli sürücü koltuğu ve çift bölgeli otomatik klima gibi konfor donanımları da bulunuyor. 7 inç büyüklüğünde eğlence sisteminde Bluetooth ve USB girişinin yanında, navigasyon ve geri görüş kamerası da sunuluyor.

Fiat Fullback Cross'un ne zaman satılmaya başlanacağı ve hangi fiyat etiketine sahip olacağı önümüzdeki aylarda belli olacak.

Yazı: Okan TÜMEN

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.