otohaber_logo
Haberler
Bedelli Fiyatına Sıfır Otomobiller
Askerlik yapmak istemeyenlerden talep edilen 30.000 TL'ye birçok marka ve modelde sıfır kilometre otomobiller bulunuyor.
Bedelli Fiyatına Sıfır Otomobiller

Belli bir ücret karşılında askerlik sürecini kısaltan bedelli askerlik tasarısı, gündeme geldiği ilk günden beri hararetli bir şekilde tartışıldıktan sonra bir karara bağlandı. Askerlik süresinin kısaltması bir yana, 30.000 TL olan bedeli ödeyenler için askeri üniformayı giymek bile uzak ihtimal olarak kaldı. Yani bu bedeli ödeyenler için askerlik, neredeyse bir kaç fotoğraf çektirdikten sonra bitiyor!

Fiyatın 30.000 TL olarak belirlenmesinin ardından bu sefer de, istenen ücretin aşağıya çekilmesine veya taksitlendirme yoluna gidilmesine dair beklentiler oluştu. Tüm bu sorular bir kenarda cevap bekleyedursun, talep edilen 30.000 TL'yi ödeyip askere gitmemek yerine yepyeni bir otomobil alma fikri de bir çok otomobil tutkununun aklının bir köşesinde duruyor.

Öte yandan 30.000 TL'nin altındaki otomobillerin cazibesi de bu parayı ödemek için borçlanacak olan tüketicilerin birkaç kez daha düşünmesine neden oluyor. Yani asıl soru şu: 30.000 TL ile otomobil almak mı yoksa bu parayı askerlik görevi için harcamak mı? Biz de kafanızı karıştırmaya devam ediyor ve bedelli fiyatına otomobilleri sizler için derliyoruz. Belki önerilerimiz daha karlı bir alışveriş yapmanızı sağlar.

İşte 30.000 TL karşılığında satın alınabilecek otomobiller...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.