otohaber_logo
Haberler
BMW 4 Serisi ne zaman tanıtılacak?
Dijital lansmanı merakla beklenen BMW 4 Serisi'nin spor modelinin yalnızca bir kısmının görülebildiği bir görsel paylaşıldı. Görselde dikkat çekense 'dev ızgara' tasarımı oldu.
BMW 4 Serisi ne zaman tanıtılacak?

BMW, yeni serinin dijital lansman tarihini duyurdu ve yeni serinin spor modelinin bir bölümünün görülebildiği tek bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta dikkat çekilen noktaya bakılacak olursa ilk olarak BMW Concept 4'te gösterilen 'büyük ızgara' tasarımı bizleri karşılıyor.

Webtekno'nun haberine göre BMW, daha ince detaylar konusunda ısrarcı olsa da yarı hibrit güç aktarma organına sahip olacak bir M440i modelinin geleceği biliniyor. Turbo şarjlı motor, 374 beygir gücünde güç üretebiliyor. Ayrıca araçta ekstra 11 beygir gücü sağlayacak 48 V geriliminde bir destek ünitesi bulunuyor. Tabii daha az güçlü modeller de M440i'nin altında yer alacak. Yeni 4 Serisi ile ilgili tüm detayların 2 Haziran günü paylaşılacağı duyuruldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.