otohaber_logo
Haberler
Borusan Hızlı Başladı
Türkiye Pist Şampiyonası sezonunun açılışını araç parkındaki 3 otomobille yapan Borusan Otomotiv Motorsport, 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen yarışlarda Süper Grup ve Maxi Grup’ta kazandığı başarılarla toplam 5 kupanın sahibi oldu.
Borusan Hızlı Başladı
Sezonu uluslararası arenada ETCC (Avrupa Binek Otomobiller Kupası) ve Endurans (dayanıklılık) serisiyle açan Borusan Otomotiv Motorsport, bu kez 13-14 Nisan tarihlerinde Türkiye Pist Şampiyonası ilk yarışı için İzmir'de Ülkü Yarış Pisti'nde boy gösterdi. Bu sezon Türkiye Pist Şampiyonası'nda 2 tane BMW 320si ve BMW M3 GT ile toplam 3 otomobille mücadele eden takım, 2 gün süren şampiyonayı 5 kupayla tamamladı. İlk gün Süper Grup'ta, geçtiğimiz 2 senenin Süper Grup Şampiyonu Kaan Gürgenç ve geçen sezon yarışmaya başlayarak sezonu Maksi Grup 2'incisi olarak tamamlayan Levent Kocabıyık ile mücadele eden takım, podyumda 2 basamağı paylaştı. Toplam 9 aracın bulunduğu Maxi Grup'ta mücadele eden Can Artam ise grubunda 3'üncülük kupasını kaldırarak ara verdiği motorsporlarına podyum başarısıyla başlamış oldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.