otohaber_logo
Haberler
Bugatti İçin Zengi Müşteri Aranıyor
Dünyanın en hızlı otomobillerini yapan Bugatti elinde bulunan 84.6 milyon dolar değerindeki 40 adet otomobili satamıyor.
Bugatti İçin Zengi Müşteri Aranıyor

Bugatti'de kriz büyüyor. Dünyanın en hızlı otomobillerini üreten Bugatti, sattığı otomobillerin yanı sıra geriye kalan 40 Veyron için alıcı bulamıyor. Otomobillerin ortak özelliği ise hepsinin cabrio olması. Bugatti Veyron'un coupe karoserli modeli 2005 yılından bu yana toplam 300 adet satıldı. Bugatti ise bu otomobiller ek olarak 150 adet Grand Sport üretmeye karar verdi. Bu yıllar içerisinde satılan 110 adet Grand Sport'tan sonra geriye kalan 40 otomobil için alıcı bulamadı.

Bugatti yetkilileri ise 62.5 milyon avro değerindeki bu otomobilleri Dinamik Sürüş Etkinliği ile satmayı planladıklarını söylüyorlar. Bu etkinlik hem A.B.D'de düzenlecek ve hem trafiğe açık hem de kapatılmış bir uçak pistinde yapılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.