otohaber_logo
Haberler
Cayenne'e ödül
Porsche Cayenne, 23 Avrupa ülkesinden 26 otomobil dergisinin 40 milyon okuyucusu tarafından verilen Altın Direksiyon Ödülleri’nde (Golden Steering Wheel) SUV segmentinde Yılın En İyi Aracı seçildi.
Cayenne'e ödül
Porsche Cayenne, Avrupa'nın 23 ülkesinde yayın yapan 26 otomobil dergisinin okuyucuları tarafından Altın Direksiyon Ödülleri'nde (Golden Steering Wheel Awards) Yılın En İyi Aracı seçildi. 40 milyon okuyucunun görüş bildirdiği ödüllerde Porsche Cayenne, çekici tasarım, kullanım kolaylığı, maksimum verim ve Porsche'nin tipik sürüş keyfi özellikleriyle bu ödüle layık görüldü.
Porsche daha önce 2000 yılında 911 Turbo, 2005 yılında Carrera GT ve 2009 yılında Panamera modelleriyle bu ödülü kazanmıştı.
Porsche'ye bir sevinçli haber de ABD'den geldi. Motor Trend Dergisi, Cayenne'e yılın en iyi SUV'u ödülünü verdi. Derginin uzmanlardan oluşan jürisi, 15 modeli tasarım, teknoloji, yakıt verimliliği, güvenlik, performans ve fiyat istikrarı kriterlerinde değerlendirdi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.