otohaber_logo
Haberler
Chevrolet Ağını Genişletiyor
Türkiye'nin en çok tercih edilen binek otomobil markalarından Chevrolet, TEK-KAR Grup ile birlikte daha çok müşteriye ulaşmayı hedefliyor.
Chevrolet Ağını Genişletiyor
Geçtiğimiz yıl Türkiye'de en çok satan binek markalar arasında sekizinci olan Chevrolet, çıtayı daha da yükseltmek istiyor. Bu bağlamda İstanbul Anadolu Yakası'nda ağını genişletmek isteyen marka, 12 Ocak'tan itibaren TEK-KAR'ın Kartal’daki plazasında otomobilseverler ile buluşmaya başladı. Plazada, teknik servis hizmetinin yanı sıra, konuklara ait geniş misafir kabul ve bekleme salonu da bulunuyor. Böylece müşteri memnuniyetinin ön plana çıkarılması amaçlanıyor. Mekanik atölye, boya ve kaporta atölyesi, yedekparça deposu, showroom, misafir kabul salonu, misafir kafeteryası, personel dinlenme ve giyinme salonlarından oluşan kapalı alanın yanı sıra açık alanıyla da birlikte toplam 4950m²'de hizmet veren Chevrolet TEK-KAR, aynı zamanda kaporta ve boya atölyesinde günde 10, mekanikte ise 60 araca hizmet verebilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.