otohaber_logo
Haberler
Chevrolet fark yaratıyor
Chevrolet yeni nesil Spark ile fark yaratıyor. Akıllara yer edecek bir tasarım ve rekabetçi fiyat politikasıyla üretilen yeni Spark, sürüş özellikleriyle de tatminkar bir otomobil olarak karşımızda.
Chevrolet fark yaratıyor



Efsanevi animasyon Transformers'ın beyaz perdeye yansıması 7'den 70'e herkesin beğenisini kazandı. Robot olabilen otomobilleri konu alan filmin kahramanları da sıradan otomobiller değil oldukça tarz sahibi ve dikkat çekici olanlardan seçilmişlerdi. Transformers II'de de aynı felsefe devam ettirilip özel otomobillere rol verildi. Bunlardan biri de çarpıcı yeşil rengiyle Chevrolet Spark'tı. Film yapımcılarının bile dikkatini çeken sıra dışı tasarımlı Spark, minik boyutlarına rağmen iç mekanında şaşırtıcı derecede bir genişlik sunmayı başarıyor. 1.0 ve 1.2 lt benzinli motor seçenekleri bulunan Spark ekonomik yakıt tüketimi değerleriyle de göz dolduruyor. Ülkemizde Şubat ayından itibaren satılacak olan Chevrolet Spark, 24.000 TL'den başlayan fiyatlara sahip olacak. 1.2 lt''lik Spark'ın fiyatıysa 26.371 TL'yken Spark 1.2 LT'nin fiyatı 27.695 TL olarak belirtiliyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.