otohaber_logo
Haberler
Citroen C3 Elle caddelere renk katıyor
Citroen ile Elle markalarının birlikte tasarlandığı ve sınırlı sayıda üretilen Citroën C3 Elle versiyonu, 665.000 TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunuldu.
Citroen C3 Elle ile caddelere renk katıyor

Citroen C3 Elle özel versiyonu, Elle Dergisi’nin 21 Kasım 1945 tarihinde yayınlanan ilk sayısına atıfta bulunuyor. Detaylarıyla öne çıkan C3 Elle’nin siyah şerit üzerine sade beyaz harflerle “1945’ten Beri Ve Sonsuza Dek” imzası da dikkat çekiyor.

1 / 4

Citroen C3 Elle detaylarıyla farklılaşıyor

Citroen C3 Elle detaylarıyla farklılaşıyor

Citroen C3 Elle,Airbump parçaları, ızgaradaki far ekleri ve tavan etiketinin çevresini kaplayan detaylarıyla da öne çıkıyor. Bu araç 110 HP gücündeki 1.2 PureTech benzinli motor ve EAT6 isimli 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla satılıyor. 

2 / 4

Citroen C3 Elle modaya ayak uyduruyor

Citroen C3 Elle modaya ayak uyduruyor

Citroen C3 Elle, Elle logosunun renklerine gönderme yaparak beyaz veya siyah olmak üzere iki tavan rengi seçeneğiyle standart olarak çift renk sunuyor. Siyah ve beyaz; kum, kutup beyazı, çelik gri, platin gri veya parlak siyah olmak üzere gövde renkleriyle kombine edilebiliyor. Yeni mat gümüş mavi renk paketi ile C3’ün dikkat çekmesini sağlıyor. Ayrıca metalik buzul mavisi, tüm gövde renkleriyle dikkat çekiyor.

3 / 4

Citroen C3 Elle

Citroen C3 Elle

4 / 4

Citroen C3 Elle'de Elleı ımzalı döşemeler

Citroen C3 Elle'de Elleı ımzalı döşemeler

İki renkli Advanced Comfort koltuklarda ana döşeme olarak açık Prusya grisi kumaş kullanılırken, sırtlıkların üst kısımlarında koyu mavi-gri tonlarında rüzgar grisi Alcantara yer alıyor. Yeniden yorumlanan şerit desene sahip marka logosu baskılı dekoratif şerit, mavimsi saten vurgularla sırtlığın üst kısmını koltuğun geri kalanından ayırıyor. Mat rüzgar grisi, renk paketinin buzlu efektli metalik mavi çerçeveyle kontrast oluşturuyor. Beyaz ana renk ve siyah şeritle çevrelenen Elle logosu, zemin paspaslarının arka planında görünüyor. Anahtarlık ve araç içi çanta da Citroen ve Elle ortaklığının iki logosunu dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.