otohaber_logo
Haberler
Citroen Lacoste işbirliği
Citroen, giyim ve tekstil dünyasının en ünlü ve lüks Fransız markaları arasında yer alan vatandaşı Lacoste ile, işbirliğine girerek Paris’te renkli bir konsepte imza atıyor.
Citroen Lacoste işbirliği
Timsah logolu kıyafetleriyle sadık ve geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Lacoste, bu kez sektörünün
dışına çıkarak Citroen ile birlikte bir otomobil kıyafeti yarattı. Günlük kıyafetlerin yanında tenis ve golf gibi spor branşları için de ürünlere sahip olan Lacoste'un Citroen ile işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan konseptte tenis toplarını hatırlatan tutamaklar ve golf toplarından ilham alınan jantlar bu tecrübelerin birer ürünü. Kapısız yapısı ve açık tavanıyla bir tür golf arabasını da hatırlatan konseptin iç mekanında, gösterge tablosu kokpiti enlemesine kaplarken, son dönemin sihirli aleti iPod için de bir bağlantı noktasına yer verilmiş. Tasarımıyla seri üretime geçme şansı olmayan aracın esas önemi de motorunda saklı. PSA Grubu'nun yeni geliştirdiği 3 silindirli benzinli motorla donatılan aracın motor teknolojisi henüz açıklanmasa da, değişik güç kademelerinde ve turbo beslemeli versiyonlar 2011 sonunda, mevcut
PSA modellerinde kullanılmaya başlanacaklar.

Citroen Lacoste Concept fotoğrafları için resme tıklayın!



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.