otohaber_logo
Haberler
Corolla'ya yeni motor
Şimdiye kadar 1.6 lt benzinli ve 1.4 lt dizel motorlarla satılan Toyota Corolla, 1.33 lt’lik yeni güç ünitesiyle daha ekonomik bir başlangıç fiyatına kavuştu.
Corolla'ya yeni motor



Türkiye pazarında kompakt sedanlar arasında en fazla tercih edilen modellerden biri olan Toyota Corolla, 1.33 lt'lik yeni benzinli motor seçeneğiyle daha ekonomik bir baz versiyona kavuştu. 33.500 TL'lik kampanyalı satış fiyatıyla bayilerdeki yerini alan Corolla 1.33, Comfort LX donanımıyla satılıyor. Yaris ve Urban Cruiser'da da görev yapan 1.33 lt'lik benzinli güç ünitesi 101 HP güç üretirken, 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen motorun ortalama yakıt tüketimi 5.8 lt/100 km. ABS, sürücü, yolcu ve yan havayastıkları, manuel klima, ısıtmalı ön koltuklar, yol bilgisayarı, elektrikli ön camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar ve Radyo-CD-MP3 Çalar, Corolla 1.33 Comfort LX'in standart donanımında yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.