otohaber_logo
Haberler
Craig Dolby: “Superleague Formula’da henüz bitmemiş bir işim var!”
2010’da Tottenham Hotspur’un aracını kullanan Craig Dolby sezonu rakibi şampiyon Davide Rigon’un hemen ardında, sadece iki puan farkla ikinci sırada tamamlamıştı. Dolby ile 2010 sezonu ve 2011 planları ile ilgili merak edilenleri cevapladı.
Craig Dolby: “Superleague Formula’da henüz bitmemiş bir işim var!”
1. Senin için 2010'un unutulmaz anları nelerdi?

2010'un unutulmaz anları ilk yarışı kazandığım an ve Beijing'de kazandığım andı. Beijing'de malesef puan almamıştık, alabilmiş olsaydık herşey çok farklı olacaktı…

2. 2010'da en sevdiğin pist hangisiydi?

Söylemeliyim ki benim favori pistim Beijing cadde pistiydi. Daha önce cadde pistinde hiç yarışmamıştım ve yarıştıktan sonra çok muhteşem olduğunu düşündüm.

3. Superleague Formula aracı sence nasil bir yarış aracı? Superleague Formula araçları kullanması çok zevkli araçlar. Biraz ağırlar ama çok ama çok güçlüler ki bu da pilotlar için çok iyi. Yarışırken çok keyif alıyoruz ve bu bizi izleyen seyircilere de geçiyor.

4. Kış tatilini nasıl geçirdin? Dinlenerek mi yoksa yeni sezona hazırlanarak mı?

Çok yogun bir kış tatiliydi. 2011 için spor antremanlarıma devam ettim. Olabilceğim en iyi kondisyonda başlamak istiyorum sezona. Noel tatilini ailemle geçirdim. Ve sonrasında İspanya'ya Box Günü organizasyonu için gittim ve yeni yılın ilk günlerinde biraz zaman geçirdim. Sonra Dubai'ye gittim ve çok etkilendiğimi söylemeliyim. Şimdi tekrar eğtimlerime geri döndüm ve sezonu bekliyorum.

5. 2010'da en büyük rakibin kimdi?

2010'da gridin tamamı neredeyse zorlu rakiplerlerdi ve araçların performanslarının bu kadar yakın olduğu bi şampiyonada her küçük detay fark yaratıyor. Sanırım Yelmer, Max, Chris ve Davide hepimiz iyi bir sezon geçirdik. Chris'de kazadan önce harika bir sezon geçirmişti, onun tekrar dönmesi de çok iyi oldu.

6. Superleague Formula taraftarlarına bir mesajın var mı?

Beni destekleyen tüm fanlara teşekkür ederim öncelikle. Şampiyona çok hızlı büyüyor. Umarım 2011'de de sizlerle olurum ve bu büyük heyecanı yine yaşarız.

7. 2011 planların neler? 2011'de Superleague Formula'da olup 2009 ve 2010'da kaçırdığın şampiyonluk için yarışacak mısın? Superleague Formula'da henüz bitmemiş bir işim var. İki sezondur çok yaklaştığım şampiyonluğu almak istiyorum. 2011'de tek hedefim, sezon sonunda podyumun en üst basamağında olmak

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.