otohaber_logo
Haberler
Cruze Hatchback geliyor
Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenecek olan Chevrolet Cruze Hatchback konsepti, büyük başarı kazanan sedan kardeşi gibi sınıfında zirveyi zorlayan bir model olmak için 2011 yazında yollara çıkacak.
Cruze Hatchback geliyor
Önümüzdeki yıl sıkı bir model atağına girmeye hazırlanan Chevrolet'nin bu ofanstaki kilit modellerinin başında şüphesiz kompakt sınıf temsilcisi Cruze'un hatchback versiyonu olacak. Paris Otomobil Fuarı'nda, seri üretime hazır konsept versiyonuyla sergilenecek olan 5 kapılı Cruze'un yüzü ve C sütununa kadar olan bölümü sedan kardeşiyle aynıyken, eğimli arka cam ve çamurluklara doğru kıvrılan stoplar, kompakt hatchback'e dinamik bir görünüm kazandırıyor. Hatchback versiyonun, Chevrolet'nin dünya genelinde en fazla satılan binek modeli olan Cruze'un satışlarını daha da arttıracağını söylemek sürpriz değilken, araçta sedan versiyondan tanıdığımız motor seçenekleri aynen korunacak. Bununla birlikte, platform kardeşi olduğu Opel Astra'da da görev yapan 1.3 lt'lik dizel güç ünitesinin hatchback versiyonla birlikte kullanılması, şüphesiz aracın satış başarısında itici bir güç olacaktır.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.