otohaber_logo
Haberler
Dacia 3.5 Milyonuncu Aracını Sattı
Dacia'nın sattığı 3.5 milyonuncu araç bir Sandero Stepway oldu.
Dacia 3.5 Milyonuncu Aracını Sattı

Avrupa Satış & Pazarlama Başkan Yardımcısı Denis Le Vot 2004 senesinde yeniden hayata döndürüldükten sonra satılan 3,5 milyonuncu Dacia'nın anahtarlarını Jody Panov'a teslim etti. Dacia Sandero Stepway, Jody Panov'un satın aldığı ilk sıfır otomobil olma özelliği taşıyor.

Türkiye'ye yaptıkları seyahat esnasında Jody'nin anne ve babası yollarda çok Dacia görür ve kızlarına 'iyi bir otomobil' gibi görünen bu arabaları biraz araştırmasını söylerler. Hepsinin ötesinde, Jody Mill Lane'deki Dacia Yetkili Satıcısı'na araştırma yapmak için gittiğinde gördüğü Sandero Stepway tasarımı ile gönlünü kazandı. Ve sonuç olarak hemen bir Sandero Stepway sipariş etti.

"Bugün burada 3,5 milyonuncu Dacia'nın anahtarlarını teslim ediyoruz. Bu teslimin, markanın 2013 senesinde lanse edildiği İngiltere'de olması beni çok mutlu etti" diye duygularını dile getirdi. Avrupa Satış & Pazarlama Başkan Yardımcısı Denis Le Vot. "3,5 milyon müşteriye ulaşarak Dacia müşterilerin beklentilerini kusursuz biçimde karşılayan açık ve yalın taahhütleri sayesinde elde ettiği başarıları yeniden teyit etmiş oldu. Dacia müşterilerine güvenli, modern özelliklere ve makul fiyatlarla servisten geçen otomobiller sunuyor."

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.