otohaber_logo
Haberler
Dünyanın En Hızlı Ofisi Brabus iBusiness 2.0 800
Mercedes-Benz modellerinin modifiyesinde başı çeken markalardan olan Brabus, 350 km/s maksimum hız kazandırdığı "elden geçirilmiş" S Serisi iBusiness 2.0 800 ile bu tanımı fazlasıyla hak ediyor.
Dünyanın En Hızlı Ofisi Brabus iBusiness 2.0 800

Lüks sınıfın en beğenilen modelleri arasında yer alan Mercedes-Benz S Serisi, Brabus tarafından dünyanın en hızlı ofisi haline getirildi. Standart S Serisi'nin motor seçenekleri arasından müşteriye seçim şansı veren Brabus, 800 HP'lik versiyonda 350 km/s maksimum hıza ulaşıyor. Patronlara ayrılan 2 kişilik arka bölümde ön koltuk sırtlıklarına yerleştirilmiş iPad2'ler ve tavandan açılabilen 15 inçlik ekran yüksek hızlı mobil internet bağlantısı sayesinde işlerin aksamasını engelliyor. iPad 2'ler aracın bagajında yer alan bir Mac Mini ile entegre edilerek, araç ayarlarının bu tablet bilgisayarlar üzerinden de takip edilmesi sağlanıyor. İç mekanda müşteri taleplerine göre neredeyse sonsuz tanımını hak eden renk ve malzeme seçenekleri sunulurken, aracın dış tasarımında geleneksel Brabus detaylarına yer verilmiş.

Brabus iBusiness 2.0 Detayları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.