otohaber_logo
Haberler
En Güçlü A1 Türkiye'de
Doğuş Otomotiv-Audi, 185 HP gücündeki A1’i 31.360 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunarak, özellikle MINI Cooper S ve Alfa Romeo MiTo Quadirfoglio Verde ikilisine çok ciddi bir rakip getirdi.
En Güçlü A1 Türkiye'de
Premium modellerin giderek artmaya başladığı küçük sınıfa katılan en son model olan Audi A1, 185 HP gücündeki en ateşli versiyonuyla da ithal edilmeye başlandı. 0-100 km/s hızlanmasını 6.9 saniyede tamamlayan A1 1.4 TFSI, standart olarak çift debriyajlı otomatik şanzıman S tronic'e sahip. 17 inçlik alaşım jantlar ve S-line karoser eklentileriyle en güçlü ve hızlı A1 olduğunu belli eden yeni model 227 km/s maksimum hıza ulaşıyor. Sınıfının en performanslı modellerinden biri olan A1 1.4 TFSI'ın ortalama yakıt tüketimi ise 5.9 lt/100 km. Son dönemin yükselen trendi olan "kişiselleştirme" seçenekleri açısından oldukça zengin bir model olan A1'de kontrast renkli tavan sütunları, alaşım jant alternatifleri, Medya-Stil ve Connectivity Paketleri, LED gündüz aydınlatmalı xenon farlar, açılabilir cam tavan ve 7 farklı havalandırma ızgarası çerçevesi seçenekleri sunuluyor. Bununla birlikte ESP, otomatik klima, yokuş kalkış asistanı, LED iç aydınlatma paketi, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, ön kol dayama gibi donanımlar 31.360 Euro'luk başlangıç fiyatının içinde yer alan standartlar.

Audi A1 fotoğrafları için tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.