otohaber_logo
Haberler
En güçlü Cadillac
Cadillac Escalade-V’nin görselleri Ocak 2022’de yayınlanmıştı ve bu aracın teknik özellikleri açıklandı.
En güçlü Cadillac

Cadillac'ta gücü ve hızı temsil eden "V" logosunu taşıyan Escalade-V versiyonun görselleri Ocak 2022'de yayınlanmıştı. Teknik özellikleri belli olan bu heybetli SUV, 682 HP gücündeki motoruyla adeta spor otomobillere kafa tutarken markanın şimdiye kadar ürettiği en güçlü modeli unvanına da sahip oldu.

Escalade V'de görev yapan 6,2 litre hacminde kompresörlü V8 motorla birlikte 10 ileri otomatik şanzıman ve 4 tekerlekten çekişli aktarma bulunuyor. Maksimum hızı 180 km/s olan bu heybetli SUV'un 0-96 km/s hızlanması 4,4 saniye. Escalade V'de 6 pistonlu Brembo marka kaliperler var. Fren ve süspansiyon sistemi elden geçirilen bu aracın sürüş destek sistemleri de güncellendi. Farklı sürüş modları bulunan sıra dışı modelin yaz mevsiminde Amerika'da satışa sunulması planlanıyor ve fiyatının 149.900 ABD doları olacağı belirtiliyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.