otohaber_logo
Haberler
En radikal Porsche geldi
2009 yılında Türkiye’de 4 yeni modelini satışa sunan Porsche, gelmiş geçmiş en heyecan verici modellerinden biri olan Panamera ile bu sayıyı 5’e çıkartıyor.
En radikal Porsche geldi



Porsche'nin 4 kapılı ilk modeli olan ve bu özelliğiyle şimdiden markanın tarihinde çok önemli bir yer kazanan Panamera 3 farklı versiyonla satışa sunuldu. Yüzüyle ait olduğu aileyi açıkça belli eden Panamera, arka tasarımıyla herkesin beğenisine hitap etmese de kesinlikle çok özgün ve iddialı bir görünüme sahip.

4.8 lt'lik atmosferik V8'in 400 HP'lik gücünü arka tekerleklere aktardığı Panamera S'in başlangıç fiyatı 180.000 Euro iken, aynı motorun kullanıldığı ancak standart 4 tekerlekten çekiş sistemi ve 7 kademeli otomatik şanzımanıyla farklılaşan Panamera 4S'in başlangıç fiyatı 194.000 Euro olarak belirlenmiş.

Maserati Quattroporte, Jaguar XJ, Mercedes-Benz CLS gibi rakiplerle mücadele edecek olan Panamera'nın şimdilik en güçlü versiyonu olan ve turbo besleme sayesinde 500 HP güç üreten Panamera Turbo'nun başlangıç fiyatıysa 254.000 Euro. Porsche için yeni bir sayfa anlamına gelen aracın Türkiye için 2009 sonuna kadar belirlenen satış hedefi 25.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.