otohaber_logo
Haberler
Ferrari'yi odanıza taşıyın
SK Concept, Ferrari modellerinin bulunduğu duvar kağıtlarını, çalışma ofisinizden yatak odanıza kadar pek çok mekanda kullanımınıza hazırlıyor.
Ferrari'yi odanıza taşıyın



Otomobil tutkunlarının çoğunun hayallerini süsleyen Ferrari markalı otomobiller bu sefer yollarda değil duvarlarda kendini gösteriyor. İstanbul Etiler'de bulunan SK Concept, Blue Mountain markasının Ferrari lisansıyla üretilen duvar kağıdı konseptlerini yatak odanızdan, çocuğunuzun odasına, ofisinizden evinizin salonuna kadar uygulama imkanı sunuyor. Ünlü tasarımcıların hazırladığı duvar kağıtlarının en büyük özelliği hayal gücünüzün ulaşabildiği temaları duvarlarımıza yansıtabilmesi. Dijital baskı resimli modeller, hali hazırda uzun süredir firmanın ürün yelpazesi içerisinde yer alırken, Ferrari'nin seçenekler arasına eklenmesi otomobil severlerin, tutkularını yaşadıkları mekanların duvarlarına yansıtmalarını sağlıyor. Ferrari duvar kağıtlarıı kağıt tabanlı vinil duvar kağıtları olarak adlandırırken bu ürünlerin model sayısı 10.000'i geçiyor. Ancak başlıca 20-25 çeşit farklı duvar kağıdı var. Ferrari de ise bu sayı bordürler ve tablolarla beraber 40'ı geçiyor. Duvar kağıdı yapılacak mekanlarda, her türlü duvar ve tavan üzerindeki onarımlar tamamlanmış, tavan boyası, kartonpiyer ve döşeme şapı bitmiş, kapı ve pencereler takılmış olmalı. Laminat ve lamine parke, kesimleri mekan dışında yapılması koşuluyla duvar kağıdından sonra yapılabilir. Masif parke önce yapılmalıdır. Ancak yine de parke uygulamalarında oluşabilecek toz ve kirlenme yüzünden duvar kağıdının daha sonra uygulanması tavsiye edilir. Tüm elektrik priz ve anahtarların iç üniteleri takılmış olmalı. Süpürgeliklerin, kağıttan sonra yapılması tavsiye edilir. Duvar yüzeylerinin kuru ve temiz olması gerekmektedir. Duvar yüzeyinde eskiden yapılmış duvar kağıdı varsa mutlaka sökülmelidir. Kabarmış eski boya ve macunlar kazınmalıdır. Duvar yüzeyinde nem olmamalıdır. Kırıklar, çatlaklar kazınmış bölgeler alçı sıva veya saten alçı ile tamir edilmeli ve tüm yüzeye saten alçı macun yapılıp, zımparalanmalıdır. Bu yüzey üzerine bir kat primer (astar) sürülmelidir. Koyu renk duvar kağıdı kaplanacak yüzeylerin, duvar kağıdı rengine yakın bir kat plastik boya ile boyanmasında fayda var. 10 yıl garanti süresi olan duvar kağıdı uygulamaları projenin büyüklüğüne göre değişirken Ferrari duvar kağıtları 30 dakika gibi kısa bir süre içerisinde teslim edilebiliyor. 23 cm/320 cm bordür kaplamaların fiyatları 50 Dolar+KDV, 366 cm/275 cm mural duvar kağıtlarının fiyatı ise 450 Dolar+KDV. Ferrari duvar kağıtlarıyla ilgili olarak www.duvarkagidim.com internet sitesi Ferrari meraklılarının hizmetinde.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.