otohaber_logo
post
FIAT
Yeni nesil Fiat Doblo Türkiye’de satışa sunuldu

Türkiye’de satışa sunulan yeni Fiat Doblo artık ithal bir model oldu ve bu aracın Doblo Cargo seçeneğinin fiyatı 509.900 TL’den, Doblo Combi’nin ise 644.900 TL’den başlıyor.

post
2022 YıLı SONUNA KADAR TOFAş FABRIKASıNDA üRETILECEK. İHRACAT PAZARLARıNDAN GELEN TALEP DOğRULTUSUNDA öZELLIKLE TüRKIYE
Tanıtılan yeni Fiat Doblo İspanya'da tanıtılacak

Fiat’ın 2000 yılından itibaren Bursa’da imal edilen Doblo modeli yenilendi. Benzinli ve dizele ek olarak elektrikli E-Doblo versiyonu da tanıtılan bu araç artık İspanya’da imal edilecek.

post
FIAT
Fiat'ı şimdi al Şubat'ta öde

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, Ekim ayı boyunca 2011 model Fiat markalı otomobil ve ticari araç satın alma işlemlerini Koç Fiat Kredi aracılığıyla kredi kullanarak yapacak olan müşterilerine “Dosya Masrafsız Kredi” ayr

post
FIAT
Fiat'ta ödemeler 2011'de

30 Eylül’e kadar sürecek yeni bir kampanyaya start veren Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model otomobil ve hafif ticari araç modellerini, Ocak 2011’den itibaren ödemeye başlayabilme imkanı sunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.