otohaber_logo
Haberler
Fiat Panda'ya yeni City donanım seçeneği eklendi
Fiat Panda City seçeneği 475.900 TL’den başlayan fiyat etiketine sahip ve bu araç Fiat online internet sitesi üzerinden de rezerve edilebiliyor.
Fiat Panda'ya yeni City donanım seçeneği eklendi





Fiat'ın City, Urban, Cross, Cross 4x4 ve Cross Plus 4x4 donanım seçenekleriyle satılan Panda modeline yeni City versiyonu eklendi. Panda City siyah tavan rayları ve yan çıtaları, gövde rengi aynaları, yükseklik ayarlı direksiyon ve 5 inçlik multimedya ekranına sahip. Manuel klima, yokuş kalkış destek sistemi gibi özellikler bulunan bu araçta, 70 HP güç ile 92 Nm tork üreten 1,0 litrelik 3 silindirli, hafif hibrit özellikli benzinli motor ile 6 ileri manuel şanzıman görev yapıyor.

Panda City 475.900 TL'den başlayan fiyatıyla Fiat Online üzerinden de rezerve edilebiliyor. Ayrıca ay sonuna kadar geçerli olan "Yarısı Şimdi, Kalanı Bir Sene Sonra" isimli kampanyasının ödeme planlarını da inceleyebilirsiniz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.