otohaber_logo
Haberler
Fiesta’ya Donanım Takviyesi
Ford’un küçük sınıf temsilcisi Fiesta, Trend ve Titanium donanım paketlerinin arasına konumlandırılan Trend X, 40.160 TL’den başlayan fiyatlardan satışa sunuldu.
Fiesta’ya Donanım Takviyesi

Ford'un iddialı modeli Fiesta, yeni donanım seçeneğiyle bayilerdeki yerini aldı. 40.160 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan Trend X donanım seviyesindeki Fiesta'da 15 inçlik alaşım jantlar, hız kontrol sistemi, karartılmış arka camlar, 3 kollu deri direksiyon simidi, gövde rengi elektrikli-ısıtmalı-sinyalli yan aynalar, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalabilen müzik sistemi, yol bilgisayarı, Ford EcoMode, USB ve AUX-IN bağlantı noktası, Akıllı Şarj Sistemi, vites değiştirme ikazı, ISOFIX bağlantı noktaları, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, MyKey ve ABS gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Bu donanım paketiyle beraber, 1.25 litrelik 82 HP güç üreten benzinli ve 1.5 litrelik 75 HP dizel motor manuel şanzımanla gelirken, 1.6 litrelik benzinli motorda ise Powershift otomatik şanzıman yer alıyor.

Ayrıca, Trend X donanım seviyesinde lastiklerin basıncını sensörlerle sürekli denetleyen Lastik Basınç Takip Sistemi de bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.