otohaber_logo
Haberler
Geely'den iki yeni model
2008 yılında iki modelle Türkiye pazarına merhaba diyen Çinli Geely, daha olgun ve lüks iki modeliyle pazardaki yerini sağlamlaştırmayı amaçlarken, EC7 modelinde sunulan 5 yıllık garanti süresi dikkat çekici.
Geely'den iki yeni model



Geely'nin kompakt sınıftaki yeni modelleri FC ve Emgrand EC7, Türkiye'de satışa sunuldu. 2008 yılı Kasım ayından beri ülkemizde satışta olan Geely markası, küçük sınıf sedan CK Echo ve kompakt sedan MK Familia modellerinden oluşan ürün gamına FC ve Emgrand EC7 modellerini de ekliyor. Geely FC 1.5 lt. benzinli 25.490 TL; Geely Emgrand EC7 benzinli ise 28.888 TL fiyat etiketiyle Türk tüketicisiyle buluşuyor. Geely'nin Emgrand serisi, markanın Avrupalı tüketici için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşırken, bu serinin ilk üyesi olan EC7, üreticisi tarafından Türkiye'de Geely'nin sunduğu en güvenli, en performanslı ve en çevreci araç olarak tanıtılıyor. 4.635 mm'lik uzunluğuyla sınıfının en uzun otomobili olan araç aynı zamanda tam 680 litre olan bagaj hacmiyle de sınıf rekortmeni olarak neredeyse hafif ticarileri de solluyor. 1.5 lt 98 HP'lik benzinli motorun görev yaptığı EC7'de ABS, sürücü ve yolcu havayastığı ile otomatik klima standart olarak sunuluyor. Çinli üreticinin satışa sunulan ikinci modeli olan FC'deki 1.5 lt'lik benzinli motor 102 HP güç üretirken, aracın bagaj hacmi 558 litre.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.