otohaber_logo
Haberler
Corolla yeni yüzüyle Türkiye'de
Dünya’nın en çok satılan otomobilleri arasında zirvede yer alan onuncu nesil Toyota Corolla, makyajlanan versiyonuyla 35.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 1.33 lt’lik benzinli seçenek de yeniden ithal ediliyor.
Corolla yeni yüzüyle Türkiye'de



Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan makyajlı Toyota Corolla, Toyota showroomlarındaki yerini aldı. Makyajla birlikte değişen ön ızgara, farlar ve tampon, 2007 yılında Türkiye'de satışa sunulan son neslin artık daha modern görünmesini sağlarken, arka tasarımda da, stoplarla birlikte tamponun da görünümü yenilenmiş. İç mekanı tasarımı korunan aracın direksiyonu ve göstergeleri yenilenirken, döşemelerde de yeni renk seçeneklerine yer veriliyor. Comfort, Comfort Extra ve Elegant olmak üzere üç donanım paketiyle satışa sunulan makyajlı Corolla'da, Comfort donanım seviyesinde sürücü, yolcu ve yan havayastıkları, elektrikli ön ve arka camlar, direksiyondan kumandalı Radyo-CD-MP3 Çalar, USB ara yüzü, deri direksiyon simidi, entegre sinyal lambalarına sahip elektrik kumandalı katlanabilir yan aynalar, far yıkama ve ön sis farları gibi donanımlar sunulurken, Comfort Extra donanım seviyesinde otomatik klima, perde ve diz havayastığı, 6 hoparlör, Bluetooth kablosuz cep telefonu bağlantısı, bej renkli iç döşeme, krom ön ızgara ve sadece dizel motor seçeneğinde olmak üzere VSC(ESP) gibi özellikler sunuluyor. Makyajlı Toyota Corolla'nın en üst donanım seviyesi olan Elegant'ta ise ek olarak yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, 3.3 inç ekranlı arka park kamerası ve alüminyum alaşım jantlar sunulurken, sadece benzinli motor seçeneklerinde kartlı çalıştırma sistemi, cruise control, VSC(ESP) ve Xenon far donanımları sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.