otohaber_logo
Haberler
Üç yeni Fabia geldi
Bir süredir Avrupa pazarında yeni nesil dizel ve benzinli motorlarla satılan Skoda Fabia, ekonomi, konfor ve performans odaklı 3 yeni versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu.
Üç yeni Fabia geldi






Volkswagen Grubu'nun ekonomik fiyatlı markası Skoda, kısa bir süre önce makyajlanan küçük sınıf temsilcisi Fabia'nın üç yeni motor seçeneğini satışa sundu. Bunlardan ilki yeni geliştirilen 1.2 lt 105 HP'lik benzinli turbo iken, bu versiyonun başlangıç fiyatı 28.490 TL iken bu seçenekte otomatik şanzıman opsiyonu sunuluyor. Makyaj sonrasında ilk kez ithal edilen 1.6 lt 90 HP'lik dizelin motor başlangıç fi yatı ise 32.190 TL. Satışa sunulan yeni Fabia seçenekleri arasında en ateşlisi olan Fabia RS'te 180 HP gücünde 1.4 lt'lik benzinli turbo motor görev yapıyor. Standart olarak 7 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzımanla donatılan Fabia RS'in başlangıç fiyatı 44.990 TL. Özel renk seçenekleri ve aerodinamik detaylarla güçsüz kardeşlerinden ayrılan Fabia RS 0-100 km/s hızlanmasını 7.3 saniyede tamamlıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.