otohaber_logo
Haberler
Beklenen Camaro hazır
En köklü spor otomobiller arasında yer alan Chevrolet Camaro, üstsüz versiyonuyla sportifliği yanında artık daha fazla açık hava özgürlüğü de vadediyor.
Beklenen Camaro hazır
Amerikan spor otomobil ikonları arasında yer alan Chevrolet Camaro'nun iki yıl önce tanıtılan son nesli, yollara ilk başta coupe olarak çıkmışken, uzun süredir yolu gözlenen cabrio versiyon da tanıtıldı. Beklendiği gibi coupe kardeşiyle aynı yüzü taşıyan üstsüz Camaro'nun kapıdan itibaren yükselen omuz çizgisi karakteristiği korunurken, katlanabilir kumaş tavanın kullanılması sayesinde bagaj bölümünün alçak tutulması sağlanmış.

Stoplar ve tampon da coupe kardeşten alınırken, bagaj kapağındaki anten dikkat çekiyor. 2010 Los Angeles Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri gerçekleştirilecek olan Camaro Convertible'da iki motor seçeneği sunulacak. Bunlardan ilkini 316 HP gücündeki 3.6 lt'lik V6 oluştururken, 432 HP gücündeki 6.2 lt'lik V8 şimdilik zirveyi oluşturacak. Bununla birlikte ilerleyen dönemde kompresör beslemeli bir versiyonun da geliştirilmesi gündemde. 6 ileri manuel şanzıman, tüm versiyonlarda standartken, 6 kademeli otomatik şanzıman opsiyonel. 2011 Şubat'ında satışa sunulacak olan üstsüz Camaro'nun Amerika başlangıç fiyatı 30.000 olarak belirlenirken, Avrupa satışının coupe kardeşten sonra başlaması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.