otohaber_logo
Haberler
Ford Fiesta Sport S Tanıtıldı
Küçük sporcular liginde biraz geride kalan Ford Fiesta, yeni tanıtılan Sport S versiyonuyla ön sıralara ilerlemeyi hedefliyor.
Ford Fiesta Sport S Tanıtıldı
Dinamik sürüş özelliklerini bir marka geleneği olarak sunan Ford'un sportif tasarımlı küçük sınıf temsilcisi Fiesta'nın en güçlü versiyonu olan Fiesta Sport S, sadece 1000 adet üretilecek bir seri olarak tanıtıldı. 1.6 lt 134 HP gücünde benzinli bir atmosferik motorun görev yaptığı Fiesta Sport S, 0-100 km/s hızlanmasını 8.7 saniyede tamamlayarak, 195 km/s maksimum hıza ulaşıyor. Frost beyazı ve Indianapolis mavisi olmak üzere iki karoser rengine sahip olan araçta, ayrıca seçilen renge göre kontrast yarış şeritleri sunuluyor. En güçlü Fiesta olduğunu belli etmek için özel tamponlar ve tavan spoyleriyle donatılan Fiesta Sport S'te standart olarak sunulan 17 inçlik alaşım jantlar beyaz veya gümüş renkli olarak tercih edilebiliyorlar. Almanya pazarında 18.900 Euro'luk fiyat etiketiyle satışa sunulan Fiesta Sport S'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.