otohaber_logo
Haberler
Total Babaeski'de Yeni İstasyon Kurdu
Yeni istasyonlar kuran ve mevcut istasyonlarını yenileyerek geliştiren Total, yeni istasyonunu Babaeski’de açtı.
Total Babaeski'de Yeni İstasyon Kurdu
Türkiye çapında 450 istasyonda akaryakıt ve otogaz hizmeti sunan Total, son olarak Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde yeni bir üyeyi daha bünyesine kattı. Babaeski'de Erbay Petrol tarafından işletilerek tüketicilere hizmet edecek olan istasyon, 1.300 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. İstasyon, bünyesinde zengin ürün gamına sahip , WC geçişli 70 metrekarelik yeni konseptli Bonjour market ve araç yıkama alanı barındırırken Yakıtmatik ve LPG hizmeti sunuyor.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Erbay Petrol'ün işletmecileri Şevket Erbay, Ziyanur Erbay, Fatih Bozkurt , Total Oil Türkiye İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül, Total yöneticileri , Total akaryakıt bayileri, basın mensupları ve Babaeski vatandaşlarının katıldığı açılış töreni 3 Mart 2011'de gerçekleşti. Total Oil Türkiye Genel Müdürü açılışta, "Gerçekleştireceğimiz açılışla, Babaeski vatandaşlarına bir kez daha kaliteli ürün ve hizmet sunma fırsatı yakalamış olmak bizim için büyük mutluluk. Akaryakıt sektörünün , geçtiğimiz yıl çok önemli bir sözleşme yenileme sürecinden geçerek yeniden şekillendiğini hep beraber gördük. TOTAL, seçkin iş ortaklarıyla çalışmaya devam edebilmek için , kontrat yenileme sürecine büyük bir istekle başlamış ve bu süreci başarıyla yönetmiştir. Bu süreç içinde TOTAL, önemli fırsatlardan birisi olan istasyon ağını yeniden yapılandırma, yenileme ve büyütme hedeflerini başarıyla gerçekleştirmiştir. Bunu yaparken de bütün istasyonların kurumsal görünümlerini iyileştirmiş veya yenilemiştir. Bu istasyon da , bu iyi örneklerden birini teşkil etmektedir. Bu nedenle, akaryakıt pazar payı artan ve kurumsal kimliği ile beraber hizmet kalitesi de yükselen bir şirket olma yolunda önemli gelişmeler kaydetmektedir." şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.