otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi ASX’te Yeni Donanım
Kompakt crossover sınıfının yeni üyeleri arasında yer alan Mitsubishi ASX, üst donanım paketi olan Intense ile 59.900 TL’den satışa sunuldu.
Mitsubishi ASX’te Yeni Donanım

Japon Mitsubishi'yi kompakt SUV-Crossover sınıfında temsil eden ASX, ilk etapta satışa sunulan Invite donanımından sonra, şimdi de Intense donanım paketiyle otomobil severlerin beğenisine sunuldu. 1.6 lt 117 HP benzinli motor ve 5 ileri manuel şanzımanla satılan ASX Intense, sadece önden çekişli olarak tercih edilebiliyor. Invite donanım paketine göre yaklaşık 7.000 TL daha pahalı olan ASX Intense'te bu fark karşılığında Bluetooth telefon kiti, 17 inçlik alaşım jantlar, tavan rayları, 17 inçlik alaşım jantlar, arka park sensörü, LED aydınlatmalı panoramik cam tavan ve karartılmış arka yan camlar sunuluyor. 0-100 km/s hızlanmasını 11.4 saniyede tamamlayarak 183 km/s maksimum hıza ulaşan ASX'in ortalama yakıt tüketimi ise 5.9 lt/100 km.


Mitsubishi ASX Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.