otohaber_logo
Haberler
Test Yıllığı 2012 Bayilerde
Türkiye’nin en kapsamlı test kaynağı olan geleneksel otohaber Test Yıllığı, 2012 sayısıyla bayilerdeki yerini alırken, CD hediyesiyle birlikte sunuluyor.
Test Yıllığı 2012 Bayilerde
Her yıl merakla beklenen ve otohaber'de uluslararası standartlarda ve tamamen ölçüme dayalı olarak yapılan testlerden oluşan test yıllığının zamanı geldi. otohaber ekibi olarak büyük bir emek ve özenle hazırladığımız ve içeriğinde 108 testin bulunduğu otohaber Test Yıllığı 2012, 12 TL'lik fiyat etiketiyle bayilerde yerini aldı. Tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Test Yıllığı ile birlikte meraklıları için 2007-2012 yılları arasında yapılan, 44 markadan 700 modelin toplam 622 Testi'nin ve 50 Özel Karşılaştırma'nın bulunduğu özel CD de hediye. CD'nin içerisinde 55 Sürüş İzlenimi'nin olduğunu da hatırlatmakta fayda var. F.K.E. endeksi ve objektif test sonuçlarıyla arşivlik bu yıllığı mutlaka dergilerinizin arasına koyun.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.