otohaber_logo
Haberler
Paris'e Özel Konsept
Son yıllarda SUV ve Crossover sınıfında yıldızı en çok parlayan markaların başında gelen Nissan, yılın son büyük otomobil fuarı olan Paris için özel bir konsept hazırladı.
Paris'e Özel Konsept

TeRRA adındaki konsept boyutlarıyla ( uzunluk 4160 mm, genişlik 1800 mm, yükseklik 1560 mm) Juke'a çok yakın değerlerdeyken, aracın aykırı tasarımı ve karoser özellikleri bir konsepte yakışacak seviyede.

Nissan her ne kadar TeRRA konseptinin seri üretim amaca gütmeyen ve sadece teknoloji gösterisi özelliği taşıyan bir model olduğunu vurgulasa da, aracın far tasarımını Juke makyajında da görebiliriz. Önde bir ve arkada iki elektrik motorunun görev yaptığı konseptte, enerji yakıt hücrelerinden sağlanıyor.

Hidrojenin kolay ulaşılır bir hale gelmesi durumunda aracın teknik altyapısının seri üretime çok yakın olduğu da verilen bilgiler arasında.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.