otohaber_logo
Haberler
Yaris Hybrid'in Fiyatı Belli Oldu
Ekim ayında satışa sunulacak olan Türkiye’nin ilk küçük sınıf hibrit otomobili Toyota Yaris Hybrid’in satış fiyatı 48.750 TL olarak belirlendi.
Yaris Hybrid'in Fiyatı Belli Oldu
Dünyada 4 milyon adedin üzerindeki satışıyla hibrit teknolojisini en fazla kullanan marka olan Toyota, B segmentindeki ilk hibrit otomobili olan Yaris Hybrid modelini, ekim ayından itibaren Türkiye'de pazara sunuyor. Şehir içi yakıt tüketimi 3.4 lt/100km olan Yaris Hybrid'in emisyon değeriyse 85 g/km. 75 HP gücündeki 1.5 lt'lik benzinli ve 60 HP'lik elektrik motorunun birlikteliğinden oluşan hibrid sisteminin sürekli gücü 100 HP iken, Yaris Hybrid, 0-100 km/s hızlanmasını 11.8 saniyede tamamlayarak, 165 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. "Keen Look-Keskin Bakış" tasarım felsefesi ile dizayn edilen Yaris Hybrid'de, hibrit modeline özgü gündüz yanan LED farlar ve LED stoplar farklılık yaratıyor. Sportif ön ızgara ve tampon, yine önde hibrit özelliğine vurgu yapan mavi ışıklı Toyota logosu ve arkada yer alan mavi hibrit rozeti Yaris Hybrid'in farklılığını ortaya koyuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.