otohaber_logo
Haberler
Hyundai Elantra Artık Yolunu Buluyor
Hyundai Elantra Artık Yolunu Buluyor
Kompakt sınıfın tasarımıyla öne çıkan modellerinden Hyundai Elantra, Türkiye pazarındaki yeni donanım seçenekleriyle farklı beklentileri daha iyi karşılamak istiyor. 42.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Style donanım paketinde, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, ESP, elektrikli ön camlar, Bluetooth'lu müzik sistemi, manuel klima, alaşım jantlar, elektrikli yan aynalar, ön ve arka sis lambaları gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Hyundai'nin satışa yeni sunduğu Tune donanımında ise en belirleyici fark Türkiye koşullarına uygun olarak geliştirilen navigasyon sistemi. 48.980 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan
Tune donanımda standart olarak sunulan navigasyonlu multimedya sisteminde 8 inçlik dokunmatik ekran kullanılırken, TV ve DVD özelliği de sunuluyor. 1.6 lt 132 HP'lik benzinli motorla ithal edilen Elantra'da 6 ileri manuel ve 6 kademeli otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor. 4530 mm uzunluğundaki kompakt sedanın bagaj hacmiyse 485 litre.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.