otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Fiesta Satışta
Küçük sınıfın tasarımıyla önce çıkan üyelerinden Ford Fiesta, makyajlanarak daha elit bir yüze kavuşan 2013 modeliyle Türkiye’de satışa sunuldu.
Makyajlı Fiesta Satışta
Pazara sunulduğu 1976 yılından bu yana dünya çapında 15 milyon adetten fazla satan Ford Fiesta; makyajlı yüzü ve yeni donanım özelliklerinin sunulduğu Trend ve Titanium donanım seviyeleri ile 33.311 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Avantajlı ön satış fiyatları ile Fiesta sahibi olanlar, araçlarını 2013 Şubat ayı içerisinde teslim alacaklar. 1.0 lt 100 HP benzinli ve 1.5 lt 75 HP dizel motorlar ilk kez makyajla birlikte satışa sunulurken, daha önce 1.4 lt'lik benzinli motorda sunulan 4 kademeli otomatik şanzımanın yerini de 1.6 lt 105 HP'lik benzinli üniteyle kombine edilen çift debriyajlı otomatik şanzıman Powershift almış. Trend donanım seviyesinde 1.25 lt 82 HP, 1.6 lt 105 HP ve 1.5 lt 75 HP motor seçenekleri sunulurken, 1.0 lt ve 1.4 lt'lik motor seçenekleri sadece Titanium donanım seviyesinde tercih edilebiliyor. Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford SYNC sesli komut sistemi ve MyKey kişiye tanımlı özel anahtar gibi özellikler donanım seviyesine göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.