otohaber_logo
Haberler
Mokka'nın Kardeşi Geldi
Otomobil dünyasının yükselen trendi küçük crossoverlar arasındaki rekabetin yeni oyuncuları arasındaki Chevrolet Trax, iki benzinli motorla, 46.700 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
Mokka'nın Kardeşi Geldi

Kompakt SUV sınıfında Captiva ile Türkiye'de uzun süredir pazarın en önemli markaları arasında yer alan Chevrolet, şimdi de Trax ile küçük SUV-Crossover sınıfına merhaba diyor. Opel Mokka'nın ikizi olan Trax, buna karşın Chevrolet'ye has tasarım detaylarıyla fark yaratıyor. 4248 mm uzunluğundaki Trax, 356 ile 785 litre arasında değişen bir bagaj hacmi sunuyor. 1.6 lt 115 HP atmosferik ve 1.4 lt 140 HP turbo benzinli motorlarla ithal edilen küçük crossover'da 1.6 lt'lik ünitede önden çekiş, 1.4 lt'likteyse 4 tekerlekten çekişe yer verilmiş. Trax'taki baz donanım olan ve sadece 1.6 lt'lik motorla birlikte gelen LS'de, ABS, ön, yan ve perde havayastıkları, ESP, yokuş kalkış desteği, ön ve arka sis farları, 16 inçlik hafif alaşımlı jantlar, elektrikli ön camlar, Start/Stop Sistemi, hız sabitleme ve sınırlama, lastik basınç kontrolü, klima, Bluetooth bağlantısı gibi konfor ve güvenlik özellikleri standart olarak sunuluyor. Üst donanım seviyesi LS'deyse elektrikli ön ve arka camlar, 7 inç dokunmatik ekranlı Chevrolet MyLink bilgi-eğlence sistemi, deri-kumaş koltuklar, 18 inçlik hafif alaşım jantlar ve yol bilgisayarı gibi özellikler standart olarak sunuluyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.