otohaber_logo
Haberler
Kamyoncu Abiler
Amerikan işi Pick-Up’lar, “yenileriyle” sektöre göz kırpmaya devam ededursun, 2015 model Chevrolet Silverado ve GMC Sierra ikilisi, Teksas’ta tanıtıldı.
Kamyoncu Abiler

Büyük otomobiller ve Pick-Up'lar, Kuzey Amerika kıtasının oyuncakları olurken, Chevrolet Silverado, GMC Sierra ikilisi de bu pazarın önemli oyuncularından. 6.0 lt'lik V8 Vortec benzinli motoruyla 360 HP güç üreten ikilide 515 Nm'lik bir tork üretiliyor. CNG opsiyonunun sunulması, Amerikalıların ufaktan da olsa çevreyi düşünmeye başladıklarına işaret iken, dizel ünite olarak 6.6 lt'lik turbo beslemeli bir kalbin hayat vereceği ikilide güç 397 HP iken, maksimum torkun yaklaşık 1040 Nm'lik değeri adeta dudak uçuklatıyor. Dizel ve benzinlilerde tahmin edileceği gibi, 6 kademeli iki farklı otomatik şanzıman sunan ikili yine taşıma kapasiteleriyle Amerikalıları hedefliyor. Yaklaşık 3.400 kg'lik "devasa" bir taşıma kapasitesi sunan ikilinin çekme kapasitesi de yaklaşık 9 ton. Yani teknenizi çekerken zorlanmayacaksınız! Chevrolet Silverado ve GMC Sierra, sadece kaba çekiciler olarak yollarda olmayacak. Modern dünyanın kabulü multimedya sistemlerine, Opel Insignia'da da gördüğümüz IntelliLink ile dahil olan "Ağabeyler"de, iç mekanda konforu da düşünülmüş. Tasarımlarındaki krom ızgaralar ve geniş tamponlar General Motors'un Pick-Up mirasına bir gönderme niteliğindeyken araçların Avrupa pazarına girmesi yine sadece özel ithalatçılar sayesinde gerçekleşecek.







Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.