otohaber_logo
Haberler
Latitude'e Avantajlı Otomatik
Renault’yu Türkiye pazarında temsil eden tek orta sınıf modeli Latitude, makyajlı neslinde artık 1.5 lt’lik dizel motorla birlikte otomatik şanzıman alternatifini de sunuyor.
Latitude'e Avantajlı Otomatik

Orta sınıf sedan pazarında dizel motorda otomatik şanzımanı sadece yüksek vergi dilimindeki 2.0 lt'lik motorla birlikte sunmasının da etkisiyle satış adetleri rakiplerinin gerisinde kalan Renault Latitude artık 1.5 lt 110 HP'lik dizel motorda da otomatik şanzıman seçeneği sunuyor. EDC adındaki çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte Renault Latitude 1.5 dCi'ın ortalama yakıt tüketimi 4.7 lt/100 km iken aracın maksimum hızı 184 km/s. Expression, Privilege ve Executive olmak üzere üç farklı donanım paketinin sunulduğu aracın başlangıç fiyatı 79.250 TL. Baz versiyon Expression'da navigasyon sistemi ve elektrikli park freni paket opsiyon olarak sunulurken, orta donanım seviyesi Privilege'de bunlara ek olarak açılabilir panoramik cam tavan seçeneği de var.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.