otohaber_logo
Haberler
Hayalet Gözüktü
Rolls-Royce, Ghost V-Spec’i gururla sunar.
Hayalet Gözüktü

Dingil mesafesi arttırılan Ghost V-Spec'te, unutulmaz bir sürüş deneyimi sunacağını tahmin ettiğimiz (bu aracı kullanamayan fanilerden olduğumuz için ancak tahmin edebiliyoruz) kaputun altındaki 574 HP gücünde 6.6 litrelik V12 motor bu ultra lüks otomobile hayat veriyor.

Hızlanma verileri bir süper spor otomobille yarışacak rakamlara sahip olan Ghost V-Spec, 0-100 km/s hızlanması motor gücünün yüzde 80'nini kullanarak 4.7 saniyede tamamlanıyor. Diğer 30 HP'lik gücü ise saklı tutuyor.

Rolls-Royce müşterileri beş özel renk seçeneğinden herhangi birini beğenmediği takdirde, 44.000 renk tonundan hoşlarına giden bir kambinasyonda tercih edebilecekler. Ayrıca yine isteğe bağlı krom egzozlar ve 21 inçlik devasa parlak cilaya sahip jantlarıda seçmeleri mümkün. İç mekanda ise özel tasarlanmış saatleri seçme imkanları bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.